Werk aan je financiële toekomst

17/03/2019
|
42
huis verhuren

Hoewel het lang niet alles is kun je niet ontkennen dat het hebben ervan erg handig is. Geld is het betaalmiddel van onze maatschappij en je kunt er vrijwel alles mee doen. Sommige mensen maken er een sport van. Ze willen het liefst zo snel mogelijk, zoveel mogelijk geld hebben. Wat ze hier mee willen doen is verschillend. De een wil een luxe leven leiden. Je weet wel, een mooie auto, vaak op vakantie en een groot huis. De ander pakt het misschien wat anders aan. Deze persoon wil misschien niet meer afhankelijk zijn van zijn baan. Het liefst gaat die op zijn vijftigste met pensioen om vervolgens rustig van het leven te genieten. Dit soort mensen streven naar financiële vrijheid. Je leeft dan als het waren van je investeringen. Je geld werkt voor jou.

Vastgoed

Lijkt dit jou wat? Dan vraag je jezelf nu waarschijnlijk af hoe je dit in hemelsnaam kunt bereiken. Je moet niet denken dat het onmogelijk is! Een goede tip kan zijn om te gaan investeren in vastgoed. Op deze manier stop je geld in iets dat hoogstwaarschijnlijk meer waard wordt én iets daar jou maandelijks iets oplevert Je kunt namelijk dit huis verhuren. Hierdoor ontvang je huurinkomsten. In Nederland zijn er in de afgelopen jaren veel particuliere verhuurder bij gekomen. Uit de cijfers die het Centraal Bureau voor Statistiek naar voren schuift is te zien dat in 2018 bijna een half miljoen woningen werd verhuurd door deze particuliere verhuurders. Dit was een stijging tegenover het jaar daarvoor.

Gerelateerd nieuws  Een betonvloer egaliseren

Het maakt niet uit hoe oud je bent

Je kunt ten alle tijden investeren in vastgoed, ongeacht je leeftijd. Het maakt ook niet uit wat voor werk je doet. Je hoeft geen voetballer te zijn om dit te doen. Bijna 38% van alle verhuurde woningen in ons land zijn in bezit van reguliere werknemers. Deze zijn door het CBS weer onderverdeeld in 6 verschillende leeftijdscategorieën. Deze worden hier weergeven om jou een idee te geven van de verdeling en om te laten zijn dat je nooit te jong of oud bent.

1,9% is jonger dan 25 jaar.
17,7% is tussen de 25 en 35 jaar.
27%  is tussen de 35 en 45 jaar.
29,1% is tussen de 45 en 55 jaar.
22,5% is tussen de 55 en 65 jaar.
1,9% is ouder dan 65 jaar.

 

huis verhuren

Meer in deze categorie

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen

Waarom goede raambekleding niet te onderschatten is

|
Wonen

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!