Twee bijzonder blunders bij de rijlessen 

29/10/2021
|
159
rijlessen-breda

Ben je nog niet begonnen, maar wil je weten wat je straks vooral niet moet gaan doen? Of moet je nog oefenen voor jouw autotheorie? Je krijgt hier vast wat hilarische blunders die mensen daadwerkelijk maken. Misschien ook handig om het ter harte te nemen als je al jouw papiertje gehaald hebt. Want ook na de rijlessen zijn er nog zat blunders te maken. 

Rondjes om de rotonde 

Blunderen tijdens de rijlessen is natuurlijk wel gelukkig een stuk veiliger. Zo was er eens en rijinstructeur die de opdracht gaf om op de nadere rotonde 'driekwart rond'. De nogal gespannen bestuurder reed vervolgens de rotonde op. Drie kwart rond. En toen? Toen reed hij verder rond, op de rotonde! 'Wat doe je nu' riep de instructeur? 'Ja drie rond en een kwart toch?' Ja je had er natuurlijk bij moeten zijn. Maar leuk was het wel. Gelukkig waren er ook geen ongelukken. 

breda-rijlessen

Deukje in de auto van de koning rijden 

Tja je leest op het internet van alles over blunders. Zo kun je ook op een forum lezen dat iemand met een rijles wilde fileparkeren in Eindhoven. Daarbij reed hij tegen een andere auto, van Koning Willem-Alexander. Blijkbaar was het voor de instructeur niet meer mogelijk om op tijd in te grijpen. 

Gerelateerd nieuws  Verschillende opties voor autotransport in Rotterdam

Tomtom 

Ook na de rijles is het belangrijk op te letten. Daarbij is het ook enorm belangrijk om zelf te blijven nadenken. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Zo reed er ooit eens een bestuurder zo de sloot in, want ja... dat gaf de Tomtom aan. Verder zijn er natuurlijk te veel blunders om op te noemen. Je zult er vast zelf ook nog wel eentje maken.  

Rijlessen Breda  

Wil je het goed doen? Zorg dan voor een goede training. Neem dan rijlessen in een wat grotere stad. Je kunt beter rijlessen Breda nemen dan ergens buitenaf in een dorp. Het voordeel van rijlessen Breda nemen is dat je namelijk beter voorbereidt bent op drukke verkeerssituaties. Zoek dus naar 'rijlessen Breda' of naar bijvoorbeeld rijlessen in Utrecht of Amsterdam. En, het is natuurlijk een stuk safer om met een rijles te blunderen dan in het echt.  

Meer in deze categorie

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool

Verschillende opties voor autotransport in Rotterdam

|
Auto, Diensten

Oefenen voor de theorie van je auto

|
Auto, Rijschool

Belgisch rijbewijs goedkoper dan Nederlandse

|
Auto
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!