Sporten in tijden van corona

18/01/2020
|
120
massage gun

Sporten in tijdens corona is anders dan voor corona. Je dient bijvoorbeeld rekening te houden met de 1,5 meter maatregelen. Het is voor iedereen wennen maar we zullen er toch met zijn alle aan moeten wennen. Als we ons nu goed aanpassen hebben we straks namelijk veel profijt van. De ingestelde maatregelen tegen het coronavirus zijn namelijk niet voor niets. Het is namelijk de bedoeling dat we zo snel als mogelijk weer terug kunnen naar ons oude normaal. Echter, dienen we te wachten tot dat er een vaccin of medicijn is ontwikkeld. Tot die tijd zullen we ons moeten realiseren dat we het allen samen kunnen doen.

Let op elkaar!

Door goed op elkaar te letten kunnen we er bijvoorbeeld voorzorgen dat kwetsbare groepen zoals ouderen niet worden getroffen door het virus. Naast de ouderen behoren ook de mensen met problemen aan hun hart of longen tot de risico gevallen. Deze groepen hebben al problemen en daarnaast is hun immuunsysteem al zwakker door operaties of medicijnen. Door dus die 1,5 afstand van elkaar te houden mits je tot hetzelfde huishouden behoort kunnen we ervoor zorgen dat iedereen gezond uit deze crisis kan komen. Je zorgt er door de 1,5 meter afstand te houden niet allen voor dat je niet besmet wordt maar mocht je besmet zijn dan besmet je ook de anderen mensen niet. Het zijn dus twee vliegen in een klap.

Gerelateerd nieuws  In vijf stappen op weg naar een gezonde levensstijl

massage gun

Thuissporten

Het sporten thuis is door de lockdown echt een ding geworden. De sportscholen zijn namelijk gesloten waardoor het niet mogelijk is om even lekker te knallen. Het is echt een trend geworden om dus via bijvoorbeeld bol.com je eigen thuissportschool te beginnen. Je koopt de massage gun, gewichten of halters in via de webshop van bol.com en begint thuis met sporten. Daarnaast zijn er ook sportscholen die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld de groepslessen toch thuis kunt volgen. Dit gebeurt dan bijvoorbeeld via Zoom of Facebook. Zo kun je toch lekker gezond en fit blijven ondanks dat we veel meer thuis zitten. Het is bovendien ook belangrijk dat je blijft sporten. Sporten is namelijk goed voor je immuunsysteem. Echter is het wel belangrijk dat je hierbij rekening houdt dat je niet te diep gaat. Dit zorgt er namelijk voor dat je immuunsysteem tijdelijk even een dip heeft. Dus pak die gewichten, halters of massage gun en begin!

Meer in deze categorie

Huel review: een uitgebreide analyse

|
Eten, Health

Motivaties om meer te gaan sporten

|
Health, Lifestyle

5 manieren om te ontspannen

|
Health

5 Schoonmaaktips voor studenten

|
Health, Student
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!