Met deze tips herken je een betrouwbare slotenmaker

16/04/2022
|
55
de slotenlijn

In het nieuws hoor je het steeds vaker: onbetrouwbare slotenmakers. Zij doorboren onnodig sloten en brengen bewust extra schade aan, waarnaar ze peperdure sloten aanbieden. Dit wil je natuurlijk niet en daardoor zijn veel mensen huiverig in het zoeken naar een slotenmaker, zoals een slotenmaker Nijmegen. Hoe weet je nu of je te maken hebt met een betrouwbare slotenmaker en hoe kun je hier zelf dan achter komen? Gelukkig zijn er een heel aantal factoren waar je aan kunt zien dat je te maken hebt met een betrouwbare slotenmaker. In dit artikel geven we een aantal tips waarmee jij een betrouwbare slotenmaker herkent.

Google

Het eerste wat menig mensen doen, wanneer zij een slotenmaker zoeken is het zoekwoord intypen op zoekmachines als Google. Malafide slotenmakers zijn erg slim in dat opzicht en betalen veel geld om hoog te verschijnen in Google. Dit betekent dat zij bovenaan staan, waardoor de kans groter is dat mensen hen benaderen. De slotenlijn, zal bijvoorbeeld lager komen te staan in Google, omdat zij niet betalen aan zoekmachines. Een malafide slotenmaker betaald ruim 90 euro om bovenaan te staan, om jou te kunnen oplichten. Scrol dus altijd meer naar beneden, wanneer je online zoekt naar een slotenmaker.

Gerelateerd nieuws  Het voordeel van een slotenmaker in een grote stad

KvK-nummer

Nog een hele belangrijke: het KvK-nummer. Ieder officieel bedrijf dient ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel. Wanneer het nummer niet op de website staat van het bedrijf zelf en kun je het ook niet vinden op de site van de KvK, dan heb je in veel gevallen te maken met een onbetrouwbaar bedrijf.

Reviews

De slotenmaker Nijmegen heeft bijvoorbeeld erg goede reviews op Google, terwijl onbetrouwbare slotenmakers dat vaak niet hebben. Kijk vooraf goed naar de reviews, voordat je gaat bellen naar het desbetreffende bedrijf. Let hierin wel op, want malafide slotenmakers halen vaak de slechte recensies weg en plaatsen met een anoniem account zelf goede recensies.

‘’Keurmerken’’

Waarom staat dit tussen aanhalingstekens? Nou, er zijn helemaal geen keurmerken als het gaat over slotenmakers. Wanneer een bedrijf op haar website bijvoorbeeld ‘Erkend Slotenmakers Keurmerk’ heeft staan, dan mogen alle alarmbellen gaan rinkelen. Dit keurmerk bestaat niet, dus vooral in deze gevallen is het raadzaam om dat bedrijf niet in te schakelen.

de slotenlijn

Meer in deze categorie

Het voordeel van een slotenmaker in een grote stad

|
Slotenmaker
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!