Ledverlichting voor op het kantoor

05/12/2021
|
144

Wanneer je op je de energierekening van je bedrijf wilt besparen, kun je er aan denken om op de verlichting te besparen. Verlichting is bovendien van groot belang. Wanneer je de juiste kantoorverlichting hebt, wordt de productiviteit van de medewerkers gestimuleerd. Je bent op deze manier duurzaam bezig en je zorgt dat je meer budget vrij hebt voor andere investeringen die nodig zijn in de onderneming. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan lees vooral even verder.

Ledverlichting

Normale kantoren hebben altijd kantoorverlichting, wat logisch is. Wanneer je ervoor kiest om energie te besparen en om duurzamer te worden dan kun je er voor kiezen om de huidige verlichting te vervangen met ledverlichting op kantoor. Ledverlichting op kantoor heeft namelijk een grote invloed op de presentaties op de werkvloer. Een betere verlichting op kantoor zorgt ervoor dat je een hoger concentratieniveau hebt. Je concentratie kun je op die manier ook langer vasthouden. Je zult merken dat je minder snel vermoeid bent. Met ledverlichting kun je de kleuren regelen en de temperatuur van deze kleuren. Hoe natuurlijker de kleurtemperatuur is en hoe minder lichthinder, hoe beter de presentaties. Op de lange termijn is dit goed voor de gezondheid en je kantoor zal er bovendien moderner uitzien. Je wilde ook op energiekosten besparen en dat lukt 100% met deze ledverlichting op kantoor.

Gerelateerd nieuws  Wat is een tweede spoor traject?

Waarom

Ledverlichting op kantoor heeft meerdere voordelen zoals je net al hebt kunnen lezen. Een ander voordeel wat nog niet benoemd is, is dat je nooit in het donker komt te zitten. Ledlampen gaan ongeveer 100.000 uur mee. Dit is veel langer dan dat je normale lampen hebt. Juist omdat ledlampen langer meegaan dan de normale verlichting draag je bij aan een duurzaam milieu. Daarnaast bespaar je tot wel 90% op je energierekening. Vanaf 1 januari 2023 wordt het voor bedrijven zelfs verplicht om energielabel C te hebben. Voldoe je niet aan deze eis dan wordt je kantoor gesloten. Wanneer je ledverlichting ophangt zet je een stap in de goede richting.

Aanschaffen

Ledverlichting op kantoor kun je laten plaatsen door Firefly. Wanneer je hiervoor kiest krijg je eerst een kennismaking en wordt er geluisterd naar je wensen. Vervolgens komt er een inventarisatie. Vervolgens een offerte en daarna een planning.

ledverlichting op kantoor

Meer in deze categorie

Wat is een bounce rate?

|
Webshop, Werk

De vindbaarheid van je online winkel verbeteren: 5 tips

|
Algemeen, Werk

Checklist sollicitatiegesprek voorbereiden

|
Algemeen, Werk

4 tips om doelen te behalen

|
Algemeen, Bedrijfsleven
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!