Je staat er niet alleen voor

07/08/2021
|
60
Rijschool Alphen aan den Rijn

Eindelijk is het moment daar dat je kunt gaan voor je rijbewijs. Een zeer spannende uitdaging maar wees niet bang dat je er alleen voor staat. Rijschool Alphen aan den Rijn en hun instructeurs begeleiden jou door het hele traject om dat rijbewijs in handen te krijgen. Vanaf de eerste proefles helpen zij jouw stap voor stap om alle regels, rijtechnieken en moeilijke situaties onder de knie te krijgen. Wanneer de instructeur een handeling ziet waar je moeite mee hebt zal hij dit in alle rust vaak genoeg herhalen tot je het met zelfvertrouwen kan uitvoeren. En wees hierbij ook niet bang om aan te geven wat je moeilijk en spannend vindt zodat je het kan leren. Daar zijn de rijlessen nu eenmaal voor.

Klaar voor je examen

Na alle lessen met je vaste instructeur ben je bijna klaar voor je examen. JE hebt er een goed gevoel bij maar weet het niet honderd procent zeker. Misschien word je ontzettend zenuwachtig met het idee om examen te doen. En ben je bang om fouten te maken. Hiervoor kun je altijd een oefen examen aanvragen bij je rijinstructeur. Uiteraard zal dit anders zijn dan met een echte instructeur, maar je krijgt in ieder geval het gevoel hoe het zal zijn tijdens het examen. Na dit oefen examen ga je in overleg met jouw rijinstructeur en weet je precies waar je nog aan moet werken. Uiteraard kun je dit een aantal keren doen zodat je met een goed gevoel het echte examen in gaat. Maar bedenk ook dat het rijexamen eigenlijk alleen nog een rijles is. De examinator kan nog steeds reageren wanneer dit nodig is. Nee eigenlijk is het echte examen als je alleen achter het stuur zit in je eigen auto en niemand meer kan reageren behalve jij. Daarom is het belangrijk dat je vol zelfvertrouwen achter het stuur zit en volledig weet wat je moet doen in elke situatie.

Gerelateerd nieuws  Hoe bereid ik me voor op mijn auto theorie-examen?

Het nieuwe rijden bij rijschool Alphen aan den Rijn

Tijdens je rijlessen word jou helemaal uitgelegd wat het nieuwe rijden inhoudt. Auto rijden is duur en ook schadelijk voor het milieu. Na veel onderzoek zijn er verschillende technieken ontwikkeld om dit allemaal te verminderen. Tijdens jouw rijlessen krijg je al deze technieken te leren. Je voert ze niet alleen uit maar jouw rijinstructeur legt ook uit waarom je het beste op die manier kan handelen. Op die manier weet je niet alleen hoe je geld en het milieu kan besparen, maar weet je ook exact waarom je bepaalde handelingen op die manier uitvoert. Dit zodat je het kan uitvoeren wanneer je rijdt in jouw eigen auto.

 

Rijschool Alphen aan den Rijn

Meer in deze categorie

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool

5 Schoonmaaktips voor studenten

|
Health, Student

Waarom moet ik motorrijles nemen?

|
Rijschool, Student

Wat voor verschillende soorten bromfietsen zijn er?

|
Rijschool
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!