Hoeveel kost een bruiloft?

24/08/2021
|
57
goedkope trouwjurken

Hoeveel jij gaat betalen (of al hebt betaald) voor je bruiloft hangt een beetje af van wat je belangrijk vind en wie je bent als persoon. Wil je een grandioze bruiloft met een prachtige sprookjesomgeving? Dan wordt het uiteraard een duurder evenement dat makkelijk 50.000 euro kan gaan kosten. Wil je liever een beetje voorzichtig doen met je geld of heb je niet zoveel te besteden? Dan kun je voor een paar duizend euro klaar zijn en toch nog redelijk wat gasten ontvangen en amuseren. Maar gemiddeld kost een bruiloft in ieder geval zo’n 14.548 euro.

Wat kost er zoveel?

Onder andere de locatie en de catering. Hier ben je al snel 6.000 euro aan kwijt. Hier zou je dus ook makkelijk op kunnen besparen als je zoekt naar een locatie in het bezit van iemand die je kent. Hulp van vrienden en familie is vaak essentieel als je wilt besparen op een bruiloft want meestal is een bruiloft een grote onderneming. Zo ook als je een fotograaf of videograaf kent die je de helft van de prijs wilt bieden, want deze kost normaal al 1.379 euro. Dat stapelt natuurlijk aardig op.

Gerelateerd nieuws  Slotenmaker technieken en vaardigheden

Bruidsmode outlet Eindhoven

Goedkope trouwjurken – Bruidsmode outlet (Eindhoven)

Ook een trouwpak is gemiddeld bijna 1000 euro, en een bruidsjurk zo’n 1400. Daarom kan het waardevol zijn op zoek te gaan naar goedkope trouwjurken. Dit kan bij een Bruidsmode outlet zoals in Eindhoven. Bij Bruidsmode outlet Eindhoven kun je goedkope trouwjurken vinden van merken die nieuw zijn. Je kunt natuurlijk ook nog goedkoper gaan en zoeken naar een tweedehands jurk. Deze zijn tenslotte maar één keer gebruikt, en vaak toch een stuk goedkoper.

Wat is voor jou belangrijk?

Om te beslissen wat voor jou belangrijk is kun je jezelf afvragen waarom je eigenlijk wilt gaan trouwen. Is het om je liefde aan iemand te laten zien, of aan andere mensen? Is het omdat je altijd al een groot feest hebt willen houden? Geen van deze antwoorden zijn verkeerd, maar je kunt zo wel leren hoeveel waarde je hecht aan bijvoorbeeld een jurk of een locatie. Een sprookje moet misschien een kasteel hebben, maar echte liefde heeft ook genoeg aan een mooi uitzicht en iemand die het huwelijk kan bezegelen. Ook romantisch, toch?

Meer in deze categorie

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!