Hoe krijg je een goed bezochte website? 

11/03/2022
|
59

Veel mensen willen een website die 'goed gevonden' wordt. Uiteindelijk gaat het er meestal om dat men meer klanten wil en dat de website daaraan bijdraagt. Soms zijn er onrealistische verwachtingen als het gaat om hoe je aan zo'n website komt. Er komt namelijk wel veel meer bij kijken, dan een goed geoptimaliseerde website hebben. Wil je weten wat er zoal aan bod komt? Lees het hier. 

Maatwerk website Luik 

Bij bureau Webmix maken ze diverse websites, waaronder een maatwerk website in Luik. Zij geven aan dat het van belang is dat de website ten eerste een goede structuur moet hebben. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een maatwerk website in Luik. Wat je wel als voordeel hebt met een maatwerk website in Luik, gemaakt door een bureau in de buurt van Luik? Dat zij ook goed weten hoe het zit met regionale zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Luik. 

Verder ben je er nog niet met alleen goed geoptimaliseerde pagina's. Veel bedrijven bloggen daarom ook. Heb je een blog? Dan betekent dit bijvoorbeeld dat je de teksten optimaliseert voor Google. Veel mensen hebben een WordPress website. Voor WordPress websites is een speciale plugin voor Google optimalisatie: YOAST SEO. Daarbij moet je bijvoorbeeld zogenaamde titletags en metatags invullen. Alleen in YOAST SEO zijn die instellingen niet helemaal goed. Nauwkeuriger is bijvoorbeeld de tool 'Google Serp Snippet Preview Tool'. Verder is van belang dat er ook goed SEO geoptimaliseerde categorieteksten zijn in de blog. Ze worden meestal niet vaak gelezen, maar Google beloont je er wel voor. 

Gerelateerd nieuws  De beste marketingstrategieën en welke bij jouw bedrijf passen

luik-maatwerk-website

Overige factoren 

Zoals gezegd hangt niet alles af van de website. Voor een hoog bezoekersaantal ben je nog niet klaar met een goed geoptimaliseerde website. Denk ook aan bijvoorbeeld aan: 

  • Juiste inzet van social media 
  • Google Ads 
  • Nieuwsbrief 
  • Linkbuilding 
  • Tv-reclame 
  • Offline reclame 

Het beste is dus om te kiezen voor een totaalpakket, als je een website wil die goed gevonden moet worden. Daarnaast is goed gevonden ook niet het enige dat belangrijk is. Denk er ook aan dat je de juiste bezoekers trekt op de website. Het gaat niet alleen om bezoekers, maar ook om de kwaliteit van de bezoekers. Dit verhoogt de kans dat de bezoeker een stap voorwaarts neemt in het proces van klant worden.

 

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding

Gevonden worden op het internet? Bekijk deze tips!

|
Algemeen, Bedrijfsleven
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!