Een waterontharder voor onderhoud van zwart sanitair

23/02/2021
|
54
waterontharder

Waarschijnlijk heb je het al eens voorbij zien komen: zwart sanitaire. Roestvrij staal en chroom lijken bijna volledig te verdwijnen in de inrichting van toilet, badkamer of keuken. Begrijpelijk als je ziet hoe mooi zwart er in elke badkamer of keuken uitziet. Het nadeel van zwart is dat kalkaanslag snel zichtbaar wordt, wat uiteraard ongewenst is. Maar er is een oplossing! Een waterontharder is een ideaal apparaat.

 

Zwart is het hélemaal nu

Zwart is dé grote verandering geweest in de wereld van interieur de afgelopen jaren. U kunt er haast  niet meer omheen. Zwart voegt direct luxe toe aan de badkamer of keuken. De kleur geeft een stoer, maar uniek gevoel. Is heel gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren omdat het bijna overal past. Na een lange dag voet kunnen zetten in een warm bad is heerlijk en moet dan ook plaatsvinden in rust en luxe. Zwart sanitair is perfect als u op zoek bent naar deze uitstraling.

 

Zwarte kranen schoon houden

Hoewel de kranen zwart zijn, zijn ze helaas niet onderhoudsvrij. Het nadeel van zwarte kranen is dat kalkaanslag heel goed en snel wordt gezien. Het materiaal is ook niet bestand tegen krassen, dus alleen milde wasmiddelen kunnen worden gebruikt. Kalk aanslag proberen te verwijderen door te schuren is zeker geen optie. Maak absoluut geen gebruik van middelen zoals azijnzuur, zoutzuur of chloor om kalkaanslag te vermijden, deze zijn namelijk veel te corrosief. Als u de aanslag grondig wilt behandelen, overweeg dan om een ​​waterontharder te gebruiken.

Gerelateerd nieuws  Eerste hulp bij vlekken

 

Een waterontharder maakt schoonmaken makkelijker en sneller

Met een waterontharder hoeft u geen sanitaire voorzieningen meer te verpesten door lelijk uitziende kalkaanslag die u maar niet weg krijgt. Ook heb je onder de douche minder shampoo nodig omdat het water veel zachter is, dit zorgt ook meteen voor zachter haar wat fantastisch is. Door de aansluiting op het gehele watervoorzieningssysteem in huis gaat uw apparatuur langer mee. Denk aan uw vaatwasser, wasmachine en koffiemachine. Een waterontharder betekent echter niet dat je de keuken of badkamer nooit meer hoeft schoon te maken. Tijdens het poetsen kunt u schoonmaakmiddelen gebruiken zoals groene zeep met een zachte doek.

Meer in deze categorie

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten

5 tips voor prachtige natuurfoto’s!

|
Blog, Holiday

Shoppen in Maastricht

|
Autoverhuur, Diensten

Wat moet ik aan in de sportschool?

|
Health, Producten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!