Rijschool in Limburg

19/05/2019
|
59

Rijschool in Limburg

Het zal best even spannend zijn je eerste rijles en de eerste keer echt in een auto rijden. Maar durf je het toch aan? Wil jij beginnen met lessen om je rijbewijs te halen en kom jij uit Maastricht? Dan ben jij zeker opzoek naar een rijschool Maastricht. Het zal best even spannend zijn je eerste rijles en de eerste keer echt in een auto rijden. Maar wie heeft tegenwoordig geen rijbewijs? Je kan kiezen tussen schakel rijles en automaat rijles. De meeste mensen gaan voor een schakel auto, de mensen die voor een automaat gaan zijn of niet goed in schakelen of ze vinden het echt heel eng en durven niet in een schakel auto te rijden. Terwijl je bent aan het rij lessen moet je natuurlijk ook je theorie examen halen hiervoor heb je heel gemakkelijk een theorie cursus voor! De cursus duurt 1 dag. De eerste helft van de dag ga je luisteren en opletten naar de persoon die het uitlegt. Als de uitleg klaar is word je naar het CBR gebracht om daar je theorie examen af te leggen. Zonder theorie kan je ook geen rij examen doen.

Gerelateerd nieuws  Rijschool Oirschot leert jou autorijden

 

Meerdere rijbewijzen

Er zijn meer rijbewijzen te halen dan alleen die van een auto namelijk voor:

Aanhanger vrachtauto (CE) , Rijbewijs voor automaat, Aanhanger vrachtauto (CE) , Taxi rijbewijs, Auto rijbewijs (B), Aanhanger rijbewijs (BE), Vrachtwagen rijbewijs (C)

Niet iedereen gaat voor alle rijbewijzen. De meeste mensen gaan vooral voor rijbewijs B voor de auto. Meestal voor de schakel, met een schakel rijbewijs mag je ook in een automaat rijden maar met een automaat rijbewijs mag je niet in een schakel rijden.

auto rijden

De eerste rijles…..

Zorg ervoor dat je relax bent en dat je goed luistert wat j moet doen, dan kom je al een heel eind. Ben niet zenuwachtig of bang. Je moet zelf verzekerd zijn dan gaat het meestal allemaal ook veel beter. Maak je niet te druk voor je eerste rijles want iedereen heeft ooit voor het eerst in een auto gereden maar toch is het allemaal goed gekomen. Zorg dat je een persoonlijke klik krijgt met je rij instructeur of instructrice dit zorg ervoor dat je je meer op je gemak voelt en dit kan zorgen dat je ook wat minder gespannen gaat rijden.

Meer in deze categorie

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool

Twee bijzonder blunders bij de rijlessen 

|
Auto

Verschillende opties voor autotransport in Rotterdam

|
Auto, Diensten

Oefenen voor de theorie van je auto

|
Auto, Rijschool
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!